Anotace: -
Když dívám se do tváří
mých dávno zašlých lásek
a vzpomínám na doby
jenž kdysi zdobily
krásu mojí
v mysli objeví se jedna tvář
a ta je právě tváří Tvojí
v srdci je hluboko
zahrabaná vzpomínkami
a chvílemi
kdy byla jsem
Tvojí
...
Když vzpomenu si na chvíle
jenž byly neviditelnou nití
spojeny za rohy
k sobě
myšlenky na Tebe
nikdy se neztratí
ty už patří navždy
ke mě
...