Anotace: -
Hlavu ve dlaních
a slzy jenž mě
už dávno
neposlouchají
po tvářích bezelstně
klidně si stékají
a nijak se tím netají
a myslím
že byl by hřích
utírat je
ze své uplakané tváře
a z bolavého srdce
jenž na kusy
už dávno je rozbité
myslím, že byl by hřích
svazovat touhu
lásky nekryté
to nedovedu
možná že lepší bude
nechat na ní padat sníh
a pak srdce
vytesat si
z ledu
...