Anotace: -
V náručí tvém
spočinout
smím
jen chvíli
aby se neztratili
vzpomínky
jenž v srdci
den ode dne
sílí
a skoro tak krásné
jsou
jako křídla vílí
jenž na spáncích Tě
s největší
něžností pohladí
a omámí svou vůní
a pak Tě vtáhnou
do svých skrytých
tůní
...