Anotace: -
Nerozumím slovům
jenž přes rty
se Ti derou
nerozumím
svým myšlenkám
a pocitům
které se ve mě perou
když vidím Tě
s něžností
přivřu oči
a před světem
tak dokonale bezbranná
podám se mu
ať si se mnou
jak chce točí
...
Nerozumím představám
v nichž dlaní svou
mě svážeš
nerozumím touze
u které dýchat přestávám
a přestože nerozumím slovům
jenž jiným
i mě kážeš
volnost tomu nechávám
ta cesta mě někam dovede
a i když se možná
někde stočí
nebudu bezbranná
protože cítím
že v tom nejsem
sama
...