Anotace: -
Prsten
jenž už dlouho
zdobí
ruku mojí
nesundám
i když vím
že chvíle
jenž nám
souzené byly
tichost
zašlých dní
odplaví
a jen myšlenka
na Tebe
tu bolest
nenapraví
...
CO NA TO ŘÍCT ...KRÁSNÁ..
28.11.2011 16:54:44 | Liška76
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?