U Tebe
Jsem skrytý ve tvé duši
můj obraz visí v pozadí
snad mou lásku tušíš,
když Tě líbám po tváři.
Dotyky se kradmou v šeru
lehce líbám tvoje rty
neslušnost si sebou beru
když si u mě jenom ty.
Jsi krásná v světle měsíčním
jen obrys možná silueta
a tak tempem hlemýždím
hledám, kde je tvá meta.
Jazyk dráždí Tvoje smysly
lehce poutám pozornost
na co asi v duchu myslíš,
když mi dáváš svoji ctnost.
Né nechci to vědět
chci ukájet Tvé dojetí
po Tvém boku běžet
v proudu času, století.
Přečteno 262x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, básněnka
Komentáře (0)