Vodoznak
Naléhavá společenská poptávka
po planetách z hvězd narůstá k nebi
proč nejsou blíže?
Zemi čeká plánovaná odstávka
nuže, časem vše se opotřebí
záškolák ví, že
nejvíc umí stejně škola života
edukace ve třídě je nuda
po svém žít je líp
třeba někde pod třísluncím příroda
obejde se beze škol a sundá
tradic genotyp
z člověka, jenž spát nebude, tudíž snít
naučí se všechen know-how dítě
kterak v lůně žák
nechme zemských trablů echo odeznít
nedržíce se jich křečovitě
konvic vodoznak
ať vládne těm, jimž planeta Země dí
- zůstaň věrný, věrná, mám Tě ráda
tíž je důkazem
doufám, že Tě taky zadek nesvědí
exoplaneťanů efekt stáda
neřeš, můj, Tvá jsem
Přečteno 243x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (0)