Hvězda ...
*
Sklidil jsem hvězdu někdy z rána
pro tvoje očka nevyspaná
z mrazivé noci skrytý žár
pár kapek rosy rozplakal ...
Sklidil jsem hvězdu za úsvitu
a v jejím světle se mnou jsi tu
včerejškem noci nesoulad
chtěl bych s ní z tebe vymazat ...
Chci se zas s tebou toulat sněním
ve hvězdách hledat prstoklad
v klavírním sólu v oněmění
na lásku zas si s tebou hrát ...
*
-----------------------------------------------------------------------------------
Comment pro Hazentla dílko " Třináct bílých cukrů "
*
Přečteno 465x
Tipy 15
Poslední tipující: jenommarie, Noc17, Marsinka, borůfkovej shit., Jana M., Hazentla, V.N.Losinský
Komentáře (4)
Komentujících (4)