A reaguji ještě jednou, po tom, co jsem se dozvěděla, že jsi skaut:) já taky byla, snad jsem, ale odešla jsem z oddílu.... snad jsem se nezměnila já, možná ano, ale změnil se mi život.... není to moc dlouho. Nevím proč ti to píšu, asi proto, že jsi anonymní skaut...
22.12.2006 14:49:00 | Dilla