Anotace: -
Nesobecká být
a pro všechny se rozdat
a po kapkách
vkládat se
mezi Tvé svítání
být Tvojí duhou
co mračna rozhání
Bolest co ve víru
vzpomínek
ani čas nenarovná
být náročná
a přitom skromná
myšlenka Tvé rozjasněné
hlavy
jsem naděje Tvá
co není znát
ale především
plním Tvé obavy
ale i přes to
nechceš se mě vzdát
...
Jsem v Tobě
vzpomínka hluboko ukrytá
jsem touha nevinná
tvými prsty
netknutá
...