Zaprodaná duše
Vzpomínám na vůni letního vánku
jako by to bylo teprve včera
procházeli jsme se nočním městem
má dlaň byla v té tvé
naše prsty se proplétaly
Ten okamžik, kdy se naše rty spojily
byl neskutečný a nezapomenutelný
mé srdce tenkrát bilo jako o závod
buch, buch, buch, buch, buch, buch
Nechtěla jsem zničit ten jedinečný okamžik
začal jsi plánovat naši společnou budoucnost
srdce mě bolelo, bylo mi do pláče
tak moc jsem tě milovala a miluji stále
ale zaprodala jsem svoji duši ďáblu
a musím s ním i zestárnout
Co sejde na tom, že mi občas dá výchovnou facku
je to nic proti tomu, co by udělal tobě
kdyby se o tobě dozvěděl
byl by schopný tě zabít
Proto mi neměj za zlé
že bez rozloučení a vysvětlení odcházím
chci tě zachránit
proto ti musím říci sbohem
že tě miluji?
na tom nesejde....
Přečteno 361x
Tipy 5
Poslední tipující: KeepTheFlameBurning, Jozef Bojanovský, Lucííí, Kohai
Komentáře (1)
Komentujících (1)