Rubáš
Hledal jsem přátele
a dobré slovo
na nových modrých stránkách,
jenže jsem bloudil,
zkoušel nanovo
a topil se v hádankách.
Ztratil jsem souvislost,
ztratil jsem cestu,
nenalézám své kořeny,
zmizela minulost
v jediném gestu
a já tu stojím zmatený.
V srdci mám smutek,
ne, nepřeháním,
a v hlavě víří mi šílený čardáš
a v modrých stránkách
pod šedou krustou,
básně mé modrý oblékly rubáš…
Přečteno 433x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, Liška76
Komentáře (2)
Komentujících (2)