Prosím !
Anotace: Mít rád někoho kdo pije a nem°iže s tim přestat,protože je ávislý..jak takovýmu člověku pomoct ?
Mít tě ráda, to je hřích...
Vidět ti žal na očích...
Z toho jaký žiješ život....
Trápíš sebe, trápíš mě...
Sedíš denně v hospodě...
A já jsem zcela bezmocná...
Jak tě odnaučit pít?...
Když sám nebudeš chtít...
To je přece nemožné...
Tak se prosím vzpamatuj....
Z života se zaraduj...
A žij tak jak by sis vážně přál...
Komentáře (1)
Komentujících (1)