Nia věnuje Alexovi
Kup si mé tělo vidinou lásky,
jen kupuj, ber, vůbec nedělej si vrásky.
Jen lži si a získej to, co chceš,
omluvu přijmu jen za nevinnou lež.
Svlíkni mě z kůže pod záminkou slasti
nejsi to ty, kdo probděl život plný strastí.
Jen jedna věc dá ti moc a sílu,
dál lži si a popírej, nech mě na omylu.
Kup si mé tělo vidinou pochopení,
pojď, jen směle napij se z mého utrpení.
Ber si a pij, než budeš mít dost,
pak možná jednou vezmeš mě na milost.
Spoutej mě doteky, jež nemaj hranic,
rozkoše dopřej si, mou duši sajíc.
Přesvědč mě o tom, že nemám cenu,
že svět se netočí pro jednu malou ženu.
Ukaž mi, co pro tebe je denním chlebem,
znič všechno krásné mezi peklem a nebem.
Jenom tě prosím, ať trvá to vteřiny,
už nikdy nemarni mého času hodiny.
Oběť má také právo se nadechnout,
ač ve tvém náručí bych měla naposled vydechnout.
Přečteno 235x
Tipy 5
Poslední tipující: KristianaAlexBrown, Live to fight, CULIKATÁ
Komentáře (0)