sklenky na víno
Sklenky na víno
prázdnotou zejí.
Tak proč dívčino
chceš, ať jsem její.
Jsi v mé srdci,
hluboko Tě mám.
Tak pověz přeci,
proč mám být sám?
Říkáš, že láska
tohleto není.
Jenže mě lákáš,
je to ke zbláznění.
Sklenky na víno
a večeře půl.
Řekni, řekni dívčino,
proč nesmím být tvůj.
Přečteno 335x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Stanislav32
Komentáře (0)