význam slova miluj mě
Řeklas miluj mě.
A já opustil jinou.
Teď moje srdce umírá,
dlouze, krutě, zimou.
Tys milovala.
Ale pouze o nocích.
V den mě neznáš.
Slzy v mých očích.
Já srdce tobě dal
a tys ho vzala.
Jenže místo k srdci,
do kalhotek sis ho dala.
A já hlupák,
poblouzněný klínem.
Místo toho,
abych dal lásku jiné.
Přečteno 348x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Woski, Nia Extatic, CULIKATÁ
Komentáře (0)