Medvídek z plyše
Postelová stráž
Co slýchá Clichy
Kterou vždycky máš
Medvídek z plyše
On tě rád uklidní
Když svědomí hryže
Radu dá solidní
Medvídek z plyše
Postelové hájenství
Udrží tajemství
Jak svatá abatyše
Medvídek z plyše
Parťák do deště
Pomůže a ještě
Vezme tě do skrýše
Medvídek z plyše