Skryté city
City skrýváš
to mě děsí
co se v Tvojí hlavě děje?
Na co myslíš
a teď kde jsi
jímá mne pach beznaděje...
Myšlenky mám jenom černé
a místo snů můry
má to cenu
na co čekám
Na mocný hlas shůry?
Plna citu, odevzdání
čekám...
na co vlastně?
Když v náručí jiných
mužů
bude mi tak slastně??????
Přečteno 306x
Tipy 1
Poslední tipující: valerie emilie
Komentáře (1)
Komentujících (1)