Tančím s lítostí
V rytmu ploužáků,
v pevném objetí,
bez žádného dojetí,
život máme na háku.
S melodi sřtídáme kroky,
s léty měníme partery,
protančíme se večery,
přes všechny smutné roky.
My věčně dospělí,
odejdeme za zvuku poslední sloky.
Přečteno 249x
Tipy 5
Poslední tipující: Aiury, kaktus, ewon
Komentáře (0)