To jsem byla ještě malá holka,
když přítelem jsem byla jednorožci.
Navštívili jsme paní Eleganci.
Cesta byla lesem a daleká.
Paní Elegance hrála na flétnu,
hrála píseň naděje a snů.
Naděje jsou sny jako peříčko
Někdy se sama bojím i nahoty
Bez lásky bolí mě často srdíčko,
Mé naděje stráží strážce temnoty.
Pomocníkem je mu černý vlk.
Naděje je sen o lepším dnu.
Život nefunguje bez pomlk.
Život nabízí důvod i příčinu.
Naděje je vášeň v plamenech
a kouzlo v našich úsměvech.
Naděje jsme ty a já,
toužím být už jen tvá.
všichni máme šanci prožít dětství,často pak v dospělosti utíkáme k tomu co jsme prožili,nebo naopak chceme zapomenout
30.11.2011 21:08:52 | valerie emilie