Kde básničky nestačí
Anotace: Kde se básník nechytá.
Vzdychá chlapec, básně smolí,
aby získal děvčátko.
Prý ho velmi srdce bolí,
chce ji říkat koťátko.
Kdepak kotě, chytrá kočka,
směřuje vám nahoru.
Po bohatých hází očka,
lásce dává závoru.
Zanech veršů milý hochu,
její svět je jinačí.
Nemáš šanci ani trochu,
básně ty jí nestačí.
Ona zcela jinak žije,
konto je teď milenec.
Prachy pravá poezie,
vila je jak mládenec.
Jsou tu ale dívky jiné,
které láska osloví.
Bohatství je sice mine,
ne však život medový.
Přečteno 262x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Liška76, valerie emilie, Jeněcovevzduchukrásného, ewon, skywolf
Komentáře (3)
Komentujících (3)