No jo myslim že na něm nejsem závislá a včera jsem čekala jak na smilování až se ozve .Ale je fakt že tuhle jsme vzpomínali na dopisy a telefonní budky na rohu ulice a fakt je že dnešní mladí jsou o to ochuzeni .Spíš si říkám jak se to vše může vyvíjet dál .
02.12.2011 13:06:41 | valerie emilie