cinky linky vánoce vrátí se nám po roce,básnička se hezky čte a ta fotka je taky super
03.12.2011 21:22:15 | valerie emilie
Už se ten čas kvapem blíží
děti s nadějí k nám vzhlíží
až zaslechnou znít rolničky
svět bude krásný celičký
03.12.2011 19:50:57 | Javavia
Ledové květy až nakreslí nám mráz
s přáteli ke stoju zasednem zas
odpustíme si hříchy minulé
a koledy zapějeme vesele
03.12.2011 11:51:04 | Kars
Ta noc je pouze jednou v roce
Ztichlá, bílá krajina
prosekán led na potoce
na nebi hvězda jediná,
budoucnost snad spatřím v hloubce
když koleda zní od mlýna
***
J.
03.12.2011 06:26:09 | j.c.