tíseň
Anotace: Hodnoťte prosím....
Posílám vlaštovku
do neznámé dálky.
Posílám pečeť
z roztroušených dopisů.
Zasílám,
zasílám balónek,
na ztřepeném provázku,
zasílám tužby
v dlužním úpisu.
Oblékám kabát,
utkaný z ticha nočních večerů,
uhýbám bytostem,
ve svatodárném šeru.
Utíkám starostem,
jež amplióny hlásí z éteru,
podléhám volnosti.
Svůj život….
Ten
ve studených peřejích
si peru.
Přečteno 277x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (1)
Komentujících (1)