Vánoční čas
Vánoční čas probudí v každém z nás
ať už je to láska, rodina, či smutek
vánoční stromeček a dárky
a pocit, kam ten rok zase utek
brali bychom ho přece zpátky
Vánoční cukroví
chuť sladkostí
čas nám nic nepoví
i sníh se rozpustí
Vánoce jsou svátky smutku
pochopení, vzpomínek a také emoce
a na ně si zase vzpomeneme
po roce...
Komentáře (2)
Komentujících (2)