MÁTE VŮLI?
Zamyšlení
Až se zima zeptá
proti čemu se reptá
co jste dělali v létě
odpověď nenajdete
Buď jste byli
jako včeličky pilní
nebo jen líní
k tomu ještě i vilní
Lidé jsou víc silní
Ti druzí si myslí
že také neomylní
Ale nic neovlivní
Jedině silnou vůlí
změnit se dá musí
Kdo přesto nevěří
tak ať to jen zkusí
Nemusí ale může
rada pro ženy muže
Věřit si mít pevnou vůli
Nezůstat na cestě v půli
Komentáře (1)
Komentujících (1)