Jak krásně osvětlené
obchody plné zboží
košíky přeplněné
víc asi nenaloží
mé ruce unavené
Ježíšek z Coca Coly
přináší dárky z Číny
svět kolem jinak bolí
a z drátů krinolíny
vyrábí háčky vánoční
Tam zase místo půlnoční
táhneme do hospody
a naše rody
rozvedené
budou si huby mazat medem
už ani jinak nedovedem....?