Vpustí...
jako déšť
při záplavách
padám
madam
tam mezi kal a krysy
a vložky použité
co víte?
Jak je to v podzemí
dnes jako kdysi
V Ústí...
a taky v Teplicích
ve spodních pozicích
do třech králů
jsme ti o kanálů
Šustí..
nahoře ten váš svět
falešnou hrou
a zmatek magistrály
jako ty vaše kaly
k nám dolů padá
i když je místa málo
my máme rovný záda
Hustí....
vám v hlavy
tu řeč prachů
v markety mění starý sály
aby vás v strachu
ponechali