Polámaný srdce zpěv,
ozvěna klepe
rytmem dešťových kapek,
vlnou tichou pění krev,
zastřený hlas šeptá, že bude lépe,
šál vzpomínek.
Někdo bez tváře kráčí tmou
dlaždicím v ulici praskají skořápky,
kopyta času zaryla se hloub,
nikdy se neohlížej zpátky
pod kápí noci vlci
zvou na starou vinici.
Zakousni se do tmy
oblaka dýmu,
černý frak
dohořel den,
dej sbohem splínu,
nech všechno tak,
neboj se vyjít z temnoty ven.