Pluj!...
Anotace: život? nee:)-, krátce a stroze o smrti.
Jsem jako vadnoucí rostlina.
Má jistota je jediná:
Že jednou zvadnu zcela.
Často o smrti zdá se mi.
My všichni tady na zemi
necháme svoje těla.
I když máš síly přemnoho,
není na světě nikoho,
koho by se smrt zalekla.
Pluj, duše, bárko bez vesel,
kam až tě moře zanese.
Do ráje, nebo do pekla.
Komentáře (0)