Tá da dá
Vylezl na střechu
tá da dá
nedělal neplechu
tá da dá.
Jen se tak dolů díval
tá tá dá dá
a k tomu vesele zpíval
tá tá dá dá.
Díval na ten veselý svět
tá dá dá
veselý to beru zpét
tá dá dá.
Z toho co se děje
spíš člověku zle je.
Možná ze střechy...zvrací.
Přečteno 281x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, To je ONA, Liška76, synanceia
Komentáře (1)
Komentujících (1)