Díky patří Vám
Anotace: Tohle je pro skvělí lidičky co jsou se mnou a pomáhajími......Díky
Mí přátelé díky Vám,
Došlo mi rychleji, že musím jít dál,
Vím, že na světě nejsem sám,
Už nevypadám hloupě, předtím jsem na místě stál.
Život jde dál i já musím jít,
Ale nikdo mi nezabrání snít.
Víjimeční lidé mě obklopují,
Lidé co mám rád,
Jsou to lidé co mi pomáhají,
S nimi v životě nebojím se riskovat a hrát.
Díky Vám mi všechno rychleji dochází,
Život baví mě s Vámi,
V nesnázích pokaždé nekdo z Vás přichází,
Pamatujte, že v nesnízích i vy nejste sami.
Já rád pomůžu Vám na oplátku,
Rád s Vámi trávím čas,
Nikdy však nedokážu dát Vám plou splátku,
Jsem rád, že jsem jeden z Vás
Za to, že jste se mnou dík,
Vím, že tu nejsem sám,
S Vámi se na světě mám líp,
Díky, Díky, Díky Vám.
Díky patří Vám,
Jsem rád, že vás mám.
Komentáře (0)