Anotace: ...
Dobrá. Možná někdy nesouhra v rytmu, ale jináč se mi líbí (já nerad píšu kritiky, to snad víš, ale dyž seš ta nejlepčí kamarádka, tak přece musim bejt upřímná :-)).
31.01.2007 19:05:00 | Králík
ty brďo.. to koukám.. jsem zas jednou dostala po nosu.. skvělá pocitová básnička. myslím.. a i o Tobě přeji krásný Vánoce :)
23.12.2006 20:40:00 | Zamilovaná do nezamilované doby