Lék na nemoc, které se (ne)chci zbavit, není, je jen spoustu špatných léků, které díkybohu nefungují
Víš, že dneska se půjdu znovu opít.
S tvými přáteli... Ty nepřijdeš k nám.
Stále se snažím pochopit,
Jak bez tebe žít.
Neboj, když se opiji,
Tak ti zavolám.
Zvedneš to? Budu možná doufat, že už spíš.
Jsem příliš sobecká tě nechat jiné.
Ale víc slepá k těmto činům. A ty už taky nevidíš.
Slib mi opilé - že poslepu se uvidíme.
Přečteno 339x
Tipy 6
Poslední tipující: Liška76, Holka z davu, synanceia
Komentáře (2)
Komentujících (2)