Anything for you
Anotace: nic moc.. blbost
Vzala bych Tvoji ruku
-kdybys byl sám-
mohla bych Tě obejmout
-kdybys chtěl-
postavím se vedle Tebe
-jen ať nejsi ten nejmenší-
zničím si účes
-aby se nesmáli jen Tobě-
zastavím svět
-abys nebyl ten poslední-
udělám cokoli
jen abys věděl
---že tu jsem---
Komentáře (3)
Komentujících (2)