03. Thom Yorke – “Hearing Damage”
Chci tu být pro všechny,
chci tu být navždy,
ať na mě se vzpomníná,
ať na mě se myslí.
Tóny melanchonie,
probouzí tajemno,
tajemnou lásku,
projíždí mnou.
Lidi se ptaj,
na špatné otázky,
dělaj si zbytečně,
moc velké vrásky.
Smysl všem utíká,
směje se nám,
a ručička tiká,
ta mává už všem.
Úhel pohledu,
to jsou naše chyby,
a já jen dovedu,
na chvíli se zklidnit.