ŽE JSME SE NARODILI
Narození je štěstí -s Glück ((klika) = štěstí
Neodsuzuj erotiku!
Měl´s velkou „kliku“
Tak z matky náhoda
jménem třeba Květa
spatřil´s světlo světa
Byl´s jen vyvoleným
v boji tom odvěkém
Zas „být či nebýt“
stal ses člověkem
Můžeš tak žít, být
radovat se i snít
Což z mnoha jiným
ač vše k tomu vedlo
přece se nepovedlo
Výběr - podle čeho?
Sbohem, lidská něho
I když věštit smím
odpověď netuším!
Přečteno 269x
Tipy 3
Poslední tipující: valerie emilie, synanceia
Komentáře (0)