Nejkrásnější dar od života
Perlu chová oceán,
hvězdičku zas nebe
a já ve svých myšlenkách,
stále mám jen Tebe.!
Jen Tobě patří srdce moje a vše,co vůbec mám -
vždyť láska je to nejkrásnější co život dává nám.!
Přečteno 274x
Tipy 1
Poslední tipující: valerie emilie
Komentáře (2)
Komentujících (2)