0 1
Mám svůj čas v binárním kodu
přímo na zřítelnicích
seřízen skvěle
nelze jej spatřit zespodu
známo o pragmaticích
kterak uměle
vytváří o sobě zdání
jak zdárně řídí míru
své skutečnosti
fyzicky hmotě oddaní
nevěří na Nibiru
- to jsou k nám hosti!
v dvojkové soustavě displej
září mi z očí s datem
apokalypsy
kdo chceš, countdown se mnou sdílej
nuly s jedničkou tandem
přežije v písí
Přečteno 230x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Liška76, angellka
Komentáře (1)
Komentujících (1)