Anotace: -
chtěl bych rozběhnout se po hladině
a náručí svou vlny hnát
bez myšlenek
které tíží
krajinu snů objímat
nechat svůj šat provonět
v lukách pestrých
plných květů
za odměnu štědrý být
a zrnka pylu rozdat světu
do listoví v korunách
zašeptat svá tajná přání
větvím s díkem odvětit
omlouvám se
nejsem k mání
odletět do modrých výšek
blankytu svou duši dát
spokojen pak rozplynout se
být jako vítr..
...jedinkrát
já bych se na konci
existence svého těla
chtěla rozplynout jak duha
blankyt je taky fajn :-)
09.09.2016 09:37:20 | Romana Šamanka Ladyloba
...aach... :-) Jak líbezně hřejivé..
06.09.2016 12:59:30 | Tvořilka Lenka
Moc hezké, mám to před očima a cítím vůni větru z luk :)
16.04.2012 21:00:43 | anděl s modrými křídly