Pod oknem
Stojím pod tvými okny
mrtvý strachem,
já a mé dětské sny,
nocí okouzlen.
volám, neodpovídáš,
křičím, neotvíráš
Začíná pršet,
kapky chladí,
chce se mi brečet,
tvá bezcitnost přesto svádí.
Jsi za sklem,
díváš se mi do očí,
jsem jen další v řadě,
hlupák co se mu srdce rozskočí.
Přečteno 252x
Tipy 4
Poslední tipující: Aiury, kaktus
Komentáře (2)
Komentujících (2)