Pošetilost
A pak blázen bláznům hrál...
Do očí se jim smál
a nakonec shořel ve své vlastní
pošetilé touze..
To vše dělal pro ni
Pro tu, co neměla tu stát
Ta které umíráčky zvoní
Ta, co přála si to vzdát
Pošetilost jeho přání
Pošetilé milování
Ten, co bláznů litoval
Sám se jejich králem stal
Komentáře (0)