Život je volba (a ne každé rozhodnutí je správné)
Když břehy od sebe dělí dvě hluboké míle,
když to, co tě sráží je tvá vlastní píle,
když v tvém srdci propast zeje,
tvůj anděl strážný zachrání tě z beznaděje.
Pak slzy a pot ztuhnou ti na tváři,
o tvém osudu budou hrát kostky hvězdáři,
můžeš vyhrát a nebo ztratit vše,
vstupní kapitál je tvá vlastní duše.
Bojíš se uhnout z vytyčené cesty,
ze zaťatých pěstí blednou ti prsty,
a to, co nejde, je hrát fér,
musel by ses ohlédnout a tím změnit směr.
Svědomí je krásné, ale kde ho vzít,
kde vzít tu sílu pravdu ctít,
pak ptáš se mě, jak tu hru hrát,
tohle je život a ty o něj musíš stát.
...
Tak vyber si cestu a vyber si směr,
důsledky toho sám na sebe ber.
Přečteno 299x
Tipy 4
Poslední tipující: Aurora., Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)