Sladké rozjímání
Ukaž mi svou skrytou tvář,
Odhoď tmavou masku v dál,
Po všem se mi milý zdáš,
Předtím bys u mě neobstál,
Vím, že krásný úsměv máš,
V očích ti čtu ty krásné věty,
Z obdivu mne neodpoutáš,
Jako Růženku ty vonné květy,
Zakletá do podoby omamné,
Nejím, nespím a nevnímám,
A myšlenky mám rozmarné,
Šťastně teď tu rozjímám…
Komentáře (0)