strach
mám veliký strach
že přijde brzy krach
krach lidského bytí
které pomáhá každému z nás¨
pozitivně žíti
mám veliký strach¨
že peníze a mamon přemůžou nás
a vše dobré obrátí sev prach
a že skončí vše dobré kolem nás
že nebude kde už lásku brát
protože zlo a chamtivost je v nás
a spálí dobro a lásku naší
která bankéře straší
a kteří také mají strach
že lidé najdou k sobě zase cestu
kdy každý bude radši skromně žít
a bude moci přo tom lásku k druhým v srdci mít
¨
kdy slunce zase bude krásně hřát
a budeme se moci od srdce smát
a žít v klidu , míru pohodě
a nebudeme muset nic svěřovat náhodě
ani vládě,která lidi ráda nemá
a před boháči z wolstritu jen
poníženě pokrývky z hlavy smeká
a čeká že vše spraví trh
který se však na naše peněženky a účty vrh
a bídu přinesl nám místo lásky
a tím každému z nás zůstaly jen ty vrásky
místo lásky k životu
tak bída je zasu tu
Komentáře (0)