Jedno přání na Vánoce
Toužím pouze jen jeden dárek mít,
Všechno olovo v jednu podobu slít,
Vyslovit přání a vědět jestli jsou kouzla,
Šeptáním do noční oblohy již sklouzla,
Na zamlžené okno píši prstem vzkaz,
Ráno prozradí mě jenom stříbrný mráz,
Pšššt ticho, tichounko už se sem blíží
A mně se chvěje hlas a na srdíčku mě tíží…
Komentáře (0)