Anotace: asi bych sem měla te´d dát spíš nějakou vánoční,ale ty já psát neumím
dobra idea...
a take provedeni..
vsak smysl papirovych kvetu..
tezko nekdo zmeni..
ac drevem nebo papirem
voni...basne psane
jsou ciste, kdyz psal je ten
co pral si...
at s osrdim tvym..
se neco stane .))
bajecna basnicka...potesi clovicka :))
08.01.2007 12:58:00 | Litle D
Nemelo by tam byt Ypsilon?
Kvety - i kdyby bylY ?
Jinak pekny pekny ...
03.01.2007 23:55:00 | Petrik78