Lásko má!!
Obloho modrá, co v dálkách věků se schováváš,
Obloho jasná, a tmo hvězd, jež mi zůstáváš
Lásko přístavů a rytmus hudby slyšívám
Lásko nadějí, ke břehům chorvatským, že hledívám
a tiše sním…
Lásko sněhová, oblaku zázraků zvonků pro štěstí
Lásko nádherná a slzou zkrápěná cesto po návsi
mých dětských let…
Tvé náručí…jak holubice bílá nech se nést
Tvé náručí a bílé růže budou kvést
nám najednou…
Lásko oblaků, vánoční čas purpurou provoněných let…
Lásko navěky, co nezestárlas tíhou dávných let…
Lásko má!!
Přečteno 234x
Tipy 2
Poslední tipující: Airen
Komentáře (0)