Úpis
Anotace: upsat se ďáblu?....
V ďáblových rukou čpících peklem,
Skví se listy sepsané rudou krví.
Vzduch poznamenán je sirným dechem
A nejeden prst po ráně perem svrbí.
V těch listech psaných tvrdou bolestí,
Lidské duše jsou navěky upsané.
Vyčíst dají se ne jedny neskutečnosti,
V realitě, životem, navždy odsouzené.
Duši mou však nikdy nedostane,
Přestože to stojí úsilí nemalé.
Komentáře (0)