Anotace: -
Ležíme v posteli oba dva nazí
jen ten třetí nám to trochu kazí
Z jeho očí po zádech nás mrazí -
cítíme se oba jako dva vrazi
V posteli oba dva nazí se ptáme
co s tím hrozným pocitem uděláme...
Stačí jen jednat a hlavně nebát se
vždyť stejně žijeme jen v pohádce
V pohádce představ a lucidního snění
které se smrtí konečně v realitu změní
Ne, dnes se nedožijem dne - rozednění
Proberem se až sami sebou zavražděni...